Saturday, June 12, 2010

Geng Uni, apology nya kat bawah sekali!

Saya sekarang sedang berada atas tilam yang ada atas lantai. Mana pergi katil?? katil dah roboh..woho! berat sangat kah sampai roboh...hahaha.. tidak lah berat sangat tapi katil telah dirobohkan untok berpindah ke rumah baru. I am now on the floor with loads of books surrounding me!

I have been in this house for more than 10 years. It's amazing what you collected thru out the 10 years. Yes, and dust too! lots of it. Sampai at the end of the day, I actually got my asthma attack, which have long leave me! No, I don't miss my asthma, but I surely didn't expect it is still around!

It is surely tiring to have to pack everything, clothes, books, stuffs and move it to another house and unpack it again. Lagi senang kalau beli jek barang baru. Tapi banyak duit ko! hahaha...
Semua barang kat rumah baru, adalah barang recycle. Nothing new, accept for a few things. Nanti, I'll take somepics and let you know what is the seconds hand things. You'll be suprise to know that I have that and this and those in my house!

Saya sangat penat nih. Banyak sangat angkat barang, dan saya sakit belakang dah. Dah lah kene cirit biiiirit. Dan2 pulak kene asthma. hampeh! Esok nak punggah barang2 besau macam katil, almari baju, almari buku, sofa and almari tv. Esok bisa patah pinggang.

Dah lah terlepas first half RSA lawan MEX. Tapi game diorg slow sangat lah. Nak tgk yang malam nih nye, tapi seres x larat nak tunggu! penat... nak tido..nite.. ( saya hanya tengok Bola time world cup, lain mase xlarat nak layan. World Cup cume 4 tahun sekali...heheheh)

Sweet dreams korang...esp kamu yang tengah bace belog nih!


Owh...kepada Nini, Semik dan Guguk... latihan vokal dan rakaman album untok hari Senin cam xleh jek. Sebab banyak mende x setel lagi. Maap yek! Kalau kita anjak masa lain bulih x? And as peace offering, korang adalah tetamu pertama to my house once I setel everything out. How about that? Mungkin layan World Cup sekali over some homemade nasi Ayam maybe? bulih?


2 comments:

Queen4ADay said...

=( make it plus cheese cake n carbonara with side dish ayam panggang..then I'll b okey=|

afirah said...

hahahaha...ko ingat aku bukak restoran ke?? macam larat jek ko nak mkn semua tuh

yeehh I know I still owe you one spegeti carbonara...aku akan buat just b4 you go to jepang okay...